Billig reparation af iPad Mini 2019

Hvis din iPad er i stykker, kan vi hurtigt og billigt hjælpe dig med en reparation af iPad Mini 2019. Vi ved, at de to ting som man oftest kigger efter, når man skal have sin enhed fikset, er pris og hvor hurtigt det går. Derfor er det gjort til vores kernefokus, og vi afhjælper til Midtsjællands laveste priser, og det tager typisk kun mellem 10-60 min. Vores butik findes i Roskilde, og alle opfordres til at kigge ind, når uheldet er ude. Så reparerer vi nemlig din iPad Mini 2019 på stedet.

Fremgår din skade ikke af prislisten, skal du være mere end velkommen til at give os et kald, og så kan vi sammen finde den reparation, der passer dine behov.

Her er et hurtigt overblik over nogle af det reparationer, som vi kan hjælpe med:

  • Udskiftning af batteri – hvis batteriet hurtigt løber tør for strøm
  • Udskifte skærm – Hvis skærmen er smadret, flækket eller viser forvrænget billede
  • Udskiftning af kamera – Hvis det er ikke virker
  • Reparation efter væskeskade – Hvis der er fx er tabt vand i din iPad Mini 2019
  • Fejlsøgning – Hvis du ikke kender årsagen til fejl og andet
  • Softwarereparation – Hvis der er softwarefejl i din iPad Mini 2019
  • Desuden reparation og udskiftning af meget, meget mere.

Skærmbrud på din iPad Mini 2019

Det er ærgerligt, når en iPad tabes eller får et slag, som forårsager skærmbrud. Nogle gange er det en flænge eller to, en helt smadret skærm, at skærmen viser sort eller et forvrænget billede.

Hos Tech 1 kan vi hjælpe dig med reparation eller udskiftning af skærm på iPad Mini 2019 til Sjællands laveste priser.

Oplader langsomt eller hurtigt løber tør for strøm

Det er afgørende at lade indgangen virker, for at du kan oplade din iPad. Virker den ikke, eller skal du holde opladeren i en bestemt vinkel, for at den gider oplade, kan vi skifte lade indgangen. Det løser problemet 100 %.

Er det i stedet et spørgsmål om, at batteriet hurtigt løber tør for strøm, så kan det løses med at skifte batteri på din iPad Mini 2019. Et batteriskifte løser problemet, og iPad’en vil efterfølgende holde på strømmen som ny. Det er ofte en reparation som klares på ca. 30 min., så kig ind når det passer dig, så reparerer vi med det samme.

Ødelagt højtaler eller mikrofon

Hvis din iPad ikke afspiller lyd, tyder alt på, at det er højtaleren, der er i stykker. Det er en reparation, som vi oftest kan foretage på under 60 min. Ved at udskifte din defekte højtaler, så får du en velfungerende iPad igen, som kan afspille alt din yndlingsmusik.

Oplever du i stedet, at blive bedt om at tale højere, der er meget støj eller du hakker, når du taler i telefon med familie og venner, så er det med stør sandsynlig mikrofonen den er gal med. Det kan virke frustrerende ikke at kunne have en flydende samtale, men det er noget vi hurtigt og billigt kan løse for dig.

ReparationPris
123123
123123