Fokus på ét brand – Apple

Hos TECH1 tror vi på, at vores fordel i elektronikreparationsbranchen er vores ekspertise. Vi har dedikeret personale som i over 10 år har dygtiggjort sig i & holdt fokus på specifikt ét brand: Apple.

Det gør, at vi har virkelig godt styr på Apple-produkter uanset om det er iPhone, iPad eller Apple computere – og det er netop din tryghed for, at vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis.

Vi ved godt, at der er mange steder hvor det er mulig at få repareret ens elektronik. Hvad gør TECH1 så til noget særligt? Vores klare målsætning er, at være Danmarks billigste reparatør af iPhone, iPad og Mac – men uden at gå på kompromis med kvaliteten eller servicen. For at holde vores koncept helt enkelt udbyder vi kvalitetssikre reparationer med reservedele i den bedste ”Klasse A”-kvalitet. Det er reservedele af kvaliteten lige under det originale, hvorfor vi stadigvæk altid medgiver 24 måneders reklamationsret på alle vores reparationer.

Du er til enhver tid velkommen til en uforpligtende samtale hvor du kan få flere informationer, svar på eventuelle spørgsmål eller en komplet gratis diagnosticering af din enhed.

Kom forbi TECH1 – værkstedet for dig der har været uheldig med dit Apple-produkt.

iPhone 11 Pro Max anbefaling

Lækkert design men især bagsidekameraet, skal man lige vænne sig til. De fleste af os har formentlig behov for 256 GB hukommelse, for ikke at løbe tør i nær fremtid. Kameraet er fantastisk og tilbyder nogle højkvalitets fotos. Batteritiden er væsentligt forbedret, og det kan tydeligt mærkes. Overordnet set er det en rigtig fin smartphone, som rigtig mange vil få stor glæde af.

Panserglas er en god investering

Det er ikke en dårlig investering, at få panserglas til sin iPhone. Det kan nemlig spare dig for en smadret skærm, skulle du være uheldig at tabe din telefon. Ofte koster det maks. et par hundrede at få panserglas på. Smadres skærmen og skal den skiftes, koster det hurtigt meget mere.

Apple reparation behøver ikke at være dyrt

Med 100 % fokus på billig reparation af Apple-produkter, kan vi nu hos Tech 1 kalde os Danmarks billigste reparatør af iPhone, iPad og Mac. Vores formål var fra start at tilbyde ejere af Apple-produkter et værksted, som altid kunne hjælpe dem billigt, når de havde været uheldige at få beskadiget deres enhed.